Interbook Go nyhetsbrev augusti 2021

Välkommen tillbaka efter semestern!

Vi på Explizit Public Service vill med detta brev informera om vad som händer med aktiviteter kring Interbook Go i höst.

Vi har under juni genomfört två digitala webbinar med mycket positiv respons. För er som inte hade möjlighet att delta finns inspelningar och utbildningsvideos på kundportalen. Vi kommer under hösten att fortsätta att erbjuda möjligheten till att delta på ett antal digitala webbinar. På dessa webbinar kommer vi att visa och berätta om våra tilläggsfunktioner till systemet.

Tanken med dessa webbinar är att du som användare ska få en bättre bild av vad funktionerna kan användas till och att väcka tankar om hur ni som förvaltning kan utveckla erbjudandet till era medborgare. Nästa tillfälle är den 1.9 och handlar om vår Business Intelligence funktion. Vi berättar om hur ni kan ta fram egenanpassad data och rapporter. Ni kan anmäla er via vår hemsida och hittar där  tidplan och ytterligare beskrivningar om innehåll för varje webbinar.  Interbook Go – framtidens boknings- och bidragssystem — Explizit.

Vi kommer förutom dessa webbinar att erbjuda möjligheten att delta i ett mer omfattande kundforum på förmiddagen den 20 oktober. Där får ni som användare tillfälle att framföra tankar och idéer och vi kan visa mer om vad som är nytt i systemet osv. Det kommer en separat inbjudan till detta senare med mer exakt innehåll.

Vi planerar också för ett fysiskt kundforum till våren någonstans i Sverige där vi på plats kan träffas och föra en tätare dialog. Vi inväntar folkhälsomyndighetens lättnader på gällande restriktioner innan vi sätter ett datum för det.  

Vi har under våren genomfört ett stort antal strategiska möten bland våra kunder och kommer att fortsätta med det under hösten. Vi har under dessa möten först låtit användarna av Interbook Go berätta om hur de ser på systemet, ev förändringar i deras verksamhet framöver och om det finns funktioner och andra behov av tex utbildningar mm som vi på Explizit kan hjälpa till med.  

Vi har också visat vår sk ”roadmap” och hur våra tankar går om systemutvecklingen mm de närmaste åren framöver. Det har varit otroligt givande möten och vi vill tacka er, som så långt har deltagit, för er medverkan. För den kommun som inte redan har deltagit i denna typ av dialogmöte finns fortfarande möjlighet att boka upp ett sådant. Vänd er till jonas.vesterlund(@)explizit.se.

 Vi vill också passa på att önska er en trevlig höst!

 

Hälsningar från Explizitgänget!