Nyheter i Interbook Go-familjen

Sommar.jpg

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi på Explizit Public Service vill informera om vad som händer med aktiviteter kring Interbook Go den närmaste tiden.

Vi kommer med start den 15 juni att erbjuda dig som användare av Interbook Go ett antal återkommande digitala webinar som sker via Teams. På dessa webinar kommer vi att visa och berätta om våra tilläggsfunktioner till systemet. Först ut blir några av våra nya funktioner. Tanken med dessa webinar är att du som användare ska få en bättre bild av vad funktionerna kan användas till och att väcka tankar om hur ni kan utveckla erbjudandet till era medborgare. Det kommer en separat inbjudan till varje webinar. Se vår hemsida för tidplan för varje funktion Interbook Go – Webinar — Explizit.

Vi kommer förutom dessa webinar att erbjuda möjligheten att delta i ett mer omfattande kundforum i september där ni som användare får tillfälle att framföra tankar och idéer och vi kan visa mer om vad som är nytt i systemet osv. Det kommer en separat inbjudan till detta senare.

Vi planerar också för en användarträff till hösten någonstans i Sverige där vi på plats kan träffas och föra en tätare dialog. Vi inväntar folkhälsomyndighetens lättnader gällande restriktioner innan vi sätter ett datum för det.  

Vi har under våren genomfört ett stort antal strategiska möten bland våra kunder. Vi har under dessa möten först låtit användarna av Interboook Go berätta om hur de ser på systemet, ev. förändringar i deras verksamhet framöver och om det finns funktioner och andra behov av t ex utbildningar mm som vi på Explizit kan hjälpa till med. Vi har också visat vår s.k. ”roadmap” och hur våra tankar går om systemutvecklingen mm de närmaste åren framöver. Det har varit otroligt givande möten och vi vill tacka er som så långt har deltagit för er medverkan. För den kommun som inte redan har deltagit i denna typ av dialogmöte finns fortfarande möjlighet att boka upp ett sådant. Vänd er till jonas.vesterlund@explizit.se.

Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Soliga hälsningar från Explizitgänget!