Vi söker en verksamhetskonsult (ansökan stängd)

Är du driven och engagerad och letar efter en spännande roll där du har en nyckelroll i kontakten med kunder? En roll där du ingår i ett passionerat gäng med fokus på att leverera systemlösningar för att underlätta kommuner och medborgares liv. Då är det dig vi söker!

 

Om tjänsten

Som konsult på Explizit Public Service kommer du att arbete med vårt system Wärna Go i projekt som berör många människor i sin vardag och bidrar till att digitalisera överförmyndarnämndernas verksamheter. Du får stor möjlighet att vara med och utveckla marknadens modernaste verktyg för styrning och uppföljning av gode männens uppdrag. Dessutom får du möjligheten att jobba i ett dynamiskt team med stor och mångårig kompetens.

 

Din roll

I rollen som verksamhetskonsult Explizit Public Service kan du genom en djup förståelse för kundens verksamhet förstå deras utmaningar och behov och kan därigenom stötta dem i deras dagliga arbete kopplat till verksamhetssystemet Wärna Go. Kombinerat med en fördjupad kompetens kring våra verksamhetssystem blir du därigenom en nyckelperson för både oss och våra kunder och en viktig länk i vårt fortsatta arbete med att utveckla systemen internt.

Du kommer även att jobba aktivt med att hjälpa våra kunder med support, utbildning/rådgivning och leveranser.  Du analyserar kundens behov, hjälper kunden att prioritera och föreslår lösningar baserade på din och teamets erfarenheter.

Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller i en projektgrupp tillsammans med dina kollegor. Ditt arbete sker både ute hos kund och från kontoret via digitala möten.

 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har social förmåga och drivs av att skapa långsiktigt relationer med kunder. Du är serviceminded och lösningsorienterad med goda analytiska förmågor. Du fungerar bra i teamarbete och gillar att jobba mot gemensamma mål. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning, eller att du har erfarenhet från att ha jobbat med överförmyndarfrågor.

 

Om oss

Explizit Public Service levererar moderna och driftsäkra systemlösningar för kommunal verksamhet inom Fritid & Kultur och Överförmyndarnämnden.

Wärna Go är idag Sveriges mest använda system för överförmynderi med mer än 200 kommuner som kunder medan Interbook Go är ett komplett boknings- och bidragssystem som används av mer än 3,5 miljoner invånare.

Utöver våra SAAS-lösningar erbjuder vi stöttande tjänster som innefattar verksamhets- och projektstöd, olika typer av utbildning, teknikstöd och drifttjänster. Vi har också support och underhållsåtagande med våra kunder utifrån ITIL.

Vi är stolta över att vi tillsammans med våra kunder leder och driver Överförmyndarnämndernas digitala utvecklingen framåt.

 

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Skellefteå. Tycker du att det låter intressant? Så bra! Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Skicka din ansökan till Caroline.Myrenius@explizit.se

ANSÖKAN ÄR STÄNGD!