Wärna Go Nyhetsbrev #2 2022

e-Wärna Go

De första kunderna kör nu e-Wärna Go sedan en tid tillbaka och vi har påbörjat arbetet med migreringar från e-Wärna till e-Wärna Go. De instruktionsfilmer som vi skickade ut i samband med releasen kommer vi att tillgänglighetsanpassa, ny version med detta kommer under Q3.

 

Wärna Go

21.0.1 som vi släppte i mitten av juni innehåller ett antal nyheter så som:

  • Prestandaförbättringar baserat på kundenkät.

  • Ärendefunktionen är utökad med fler fält och sökfunktionen kopplat till dessa, samt att vi har adderat wordkoppling till ärendehändelser

  • Aktfunktionen är förbättrad med bättre sökfunktioner samt att totalutskriften är förbättrad

  • Räkningar är förbättrad så det är enklare att korrigera samt att LEFI nu jämförs mot bruttobelopp

  • Funktioner>Person har vi förbättrat genom att historiken för schemaläggning av befolkningskoppling har fått ett nytt fält där man kan se status på körningen samt att kolumnen Avregistrering nu bara visar nya avregistreringar jämfört med föregående körning

  • Rollen Tittaanvändare kundtjänst är ändrad så att det nu bara går att ange fullständiga personnummer

  • Inställningar har vi förbättrat så att man kan välja vilka wordmallar som ska visas för respektive ärendetyp och kunna välja vilken texttyp dagboksrader ska få beroende på ärendets händelsetyp

För en fullständig bild av vad som är förbättrat i denna release så kan ni läsa den release notes som finns levererad.

 

Webbinar

Under den närmaste tiden kommer dessa webbinar.

Vad är nytt i 21.0.1, 22/6 samt 17/8.

 

Referensgruppen

Vi har under början av juni genomfört ett strategimöte med referensgruppen där vi behandlade funktioner som man ser blir strategiskt viktiga framöver, vi var även inne på delar som kommer under slutet av året.

 

FSÖ-dagarna

Vi kommer att delta på FSÖ-dagarna med en monter som vanligt (innan pandemin), ni får gärna besöka oss. Vi kommer köra en del visning av e-Wärna Go samt även andra funktioner, kom gärna och besök oss!

 

Länsstyrelsen

Vi för samtal med Länsstyrelsen angående gallring/rensning av digitala akter där akt avslutas pga huvudmannen flyttar till annan kommun, vi återkommer när vi fått mer information.

 

Utbildningar

Datum för vårens utbildningar för Wärna Go respektive Wärna finns nu publicerat på vår hemsida.

Nya utmaningar

Om någon är intresserad av nya utmaningar så finns det en ledig tjänst som verksamhetskonsult hos oss, mer att läsa om detta finns här.

Trevlig Sommar önskar Wärnateamet