Nyheter från Interbook Go och vi önskar en trevlig sommar!

Ja då har sommarvärmen verkligen slagit till!

Vi i Interbook Go-teamet vill passa på att berätta om lite nyheter från oss innan semestrarna sätter igång på allvar.

Vi fortsätter att delta i förarbetet med SKR – Adda Inköpscentral kring den nya upphandlingen för bokning och bidrag hösten 2023.

Nya funktioner

Vi har under året lanserat en del nya funktioner som finns att ta del av:

På bidragssidan har vi bland annat nu gjort det möjligt för både företag och privatpersoner att söka bidrag enligt samma flöde som era föreningar. Det finns också ny funktion för att kunna skicka ut automatiska påminnelser till kund om att ansökan startat och/eller att ansökningstiden håller på att gå ut.

I slutet på året kommer vi också att lansera en ny enkel och helt digital process för hantering av stipendier.

På bokningssidan har vi gjort klart flera nya funktioner:

*Nu finns det en integration mot diariesystem. (LEX är först ut).

*Man kan nu länka bokningsschemat till extern web t.ex. en kommunsida.

*Det är nu möjligt att spara alla besöksmål i kommunen i Interbook Go:s anläggningsregister, dvs all information finns på ett ställe.

*Vi har lagt till fler filter vid urval för er servicepersonal.

Senare i höst kommer vi att lansera fler nya och förbättrade funktioner. Vi fortsätter arbetet med vårt nya aktivitetsstöd, ASGO, som bl.a. ska hantera närvarorapportering men också regelverk. Vi har också kommit en bit på väg att lansera vår nya närvarorapportering, Närvaro Go, för föreningar som inte är anslutna till Riksidrottsförbundet.

Våra e-tjänster

Vi håller också på att undersöka hur vi kan göra en ny design av våra e-tjänster för medborgare. Vår ambition är att förenkla för medborgarna genom att förbättra användarupplevelsen i Interbook Go.

Användarträff

För att vi ska kunna träffas och utbyta erfarenheter och ta del av vad som händer i vår omvärld och i vårt nätverk inom kultur-, fritid- och idrottsvärlden planerar vi för en användarträff någon gång under senhösten. Vi återkommer givetvis med mer info kring detta när allt är klart.

Webbinar och utbildningar 

Vi vill påminna om att till hösten finns det flera webbinarier och utbildningar ni kan välja bland. Kom också ihåg att ni kan hitta tidigare webbinarier och funktionsbeskrivningar för våra nya funktioner i vår kundportal.

En riktigt trevlig sommar önskar Explizit Public Service!