Höstens aktiviteter kring Interbook Go

Vi vill önska er alla välkomna tillbaka efter sommaren och vi hoppas att ni haft en lika fantastisk sommar som vi vart än i landet ni befunnit er. Inte bara våra elbilar behöver laddas, vi har också ”semesterladdat våra batterier” för att stå redo att hjälpa er på er digitala resa framåt.

Under hösten kommer vi att fortsätta lansera nyheter till Interbook Go. Vi fortsätter även med våra digitala webbinarium, kundforum och inte minst våra distansutbildningar, läs mer nedan.

Nyheter
Några exempel:
- Närvarorapportering via mobil.
- Aktivitetsstöd med stöd för DAK-formatet.
- Stipendieansökan, helt digital.

Webbinarium
Vi fortsätter med våra populära digitala webbinarium och vi har tre nya inplanerade under hösten. Anmäl dig redan nu!
Om du missade något av våra sex tidigare webbinarier så hittar du inspelningar av samtliga via vår kundportal.

Se kommande webbinarier

Distansutbildningar
Intresserad av att bli ännu bättre på Interbook Go? Passa då på att boka in någon av våra distansutbildningar i höst. Vi har bland annat en distansutbildning för systemansvariga som går av stapeln den 2-3 november.

Se kommande distansutbildningar

Användarträff
Många är ni som önskat att vi återupptar våra populära användarträffar där ni får möjlighet att lyssna på våra framtidsplaner likväl som att utbyta erfarenheter er kommuner i mellan. Vi planerar för att hålla denna i november och återkommer med en inbjudan med datum, plats, agenda och pris inom kort

Träffpunkt idrott (IDA mässan)
I höst börjar vi ladda för Träffpunkt Idrott 2023! Efter två år av inställda mässor ser vi verkligen framemot att träffa alla i mars. Så vi hoppas att ni också planerar in ett besök och tar tillfället att träffa oss i vår monter där vi kommer att visa många nya tids- och resursbesparande funktioner, ett nytt unikt publikt gränssnitt och mycket mer.

Om Träffpunkt Idrott

Vi vill också passa på att önska er alla en fortsatt riktigt trevlig höst!

Med vänliga hälsningar
Interbook Go-teamet.