Våren med Interbook Go

NYHETSBREV INTERBOOK GO

Året har börjat i samma anda som i fjol men vi ser möjligheter.

Som alla andra börjar vi vara less på att prata om c-ordet. Men samtidigt kan vi inte annan än reflektera över vilket språng pandemin inneburit för digitaliseringen av kultur-och fritidssektor. För tillsammans med våra kunder och den input vi fått om bland annat nya abonnemangsfunktioner, har vi accelererat utvecklingen. Nu greppar vi coronan vid hornen och fortsätter det arbetet tillsammans med er, och vi har redan en rad aktiviteter uppradade inför våren

Bli ännu vassare på Interbook Go

Vår hemsida är nu uppdaterad med datum får vårens utbildningstillfällen. Alla utbildningar sker online och höjer dina kunskaper och färdigheter inom bokning och bidrag Vi kan också erbjuda skräddarsydda utbildningar för dig och dina arbetskamrater om behovet finns. Här hittar du alla utbildningar.

Vårens webbinarier

Förra årets webbinarier var mycket uppskattade och vi fortsätter med konceptet. Redan i februari kör vi i gång med ett webbinarium om vår nya funktion "Exporter URL" där du får lära dig publicera admin-schemat på en hemsida. En separat inbjudan kommer lite längre fram men är du redan nu sugen på att se hela vårt utbud av vårens webbinarier, klicka här.

Välj Interbook Go vid nästa upphandling

Adda Inköpscentral som är ansvarig för SKR ramavtal Bokning och Bidrag har nu påbörjat arbetet med ett nytt ramavtal för 2023–2027 och Explizit har tackat ja för deltagande med Interbook Go. Vi kommer också att ingå i dialogarbetet inför upphandlingen. Detta innebär för er som planerar att upphandla att ni kan invänta det nya ramavtalet. Skulle det vara så att det uppstår ett glapp mellan er avtalsperiod med oss och Adda:s avtalsperiod 2023–2027 så löser vi detta utan risk för att ni står avtalslösa. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Digitalt kundforum

Den 27 april bjuder vi in till ett nytt kundforum. där vi berättar mer ingående om några av våra nya abonnemang. Vi kommer också att bjuda på fler goda exempel från framgångsrika Interbook Go projekt från några av era kommunkolleger.

Nya samarbetspartners

Antalet tredjepartsleverantörer som vill samarbeta med oss växer. Med både Stanley Flow och EntryFy kan passering göras med hjälp av bokarens smartphone. En annan stor fördel är att dessa systems tekniska lösningar kan adderas till befintliga låssystem på ett kostnadseffektivt sätt. Vi kan inom kort också addera ytterligare en passageleverantör som erbjuder passering via smartphone, nämligen SALTO.

Träffpunkt idrott 2022!

Även årets mässa Träffpunkt idrott 2022 har tyvärr blivit inställd på grund av pandemin. Den är framflyttad till 7–9 mars 2023.